Laatste Nieuws

Hacker claimt Skype-versleuteling te hebben gekraakt
08-07-2010

VoIP-telefonie groeit in Nederland
22-06-2010

Skype een maand gratis
24-06-2010

Fring sluit Skype af vanwege drukte door videobellen iPhone
19-06-2010

Google wil Global IP Solutions overnemen
18-05-2010

meer nieuws

 


Disclaimer

VOIP Aanbieders

 

Skype 
Skype is een Voice over IP-programma waarmee men over het Internet kan telefoneren.
Skype heeft een heleboel slimme functies ontworpen om het nog makkelijker te maken  vrienden en familie te bellen, nieuwe mensen te ontmoeten en gesprekken te beheren. De meeste functies in Skype zijn gratis. Voor een paar ervan moet je betalen.

http://www.skype.com/

 

VoipBuster
Naast gratis gesprekken met online vrienden, kun je met VoipBuster ook bellen naar vaste telefoons in verschillende populaire bestemmingen.

http://www.voipbuster.com

 

Vonage 
Vonage is een van de grootste aanbieder van breedband telefonie services. (meer dan 2,2 miljoen aanmeldingen). De  technologie die Vonage ontwikkelt stelt iedereen die een breedband connectie tot zijn beschikking heeft te bellen. 
http://www.vonage.com

 

JAJAH
JAJAH is een nieuw soort telefoonbedrijf. Het bedrijf spant zich in om de klanten een betere telefoondienst voor een lagere prijs te verschaffen.  

http://www.jajah.com

 

GIZMO
GIZMO is een VoiP programma, net als Skype. Het verschil is dat er meer opties op zitten, zoals voicemail en een record functie. Ze bieden verder hetzelfde, je kunt dus ook beltegoed kopen en een telefoonnummer ervoor huren.

http://www.gizmoproject.com/

 

iPhox
iPhox™ biedt gratis telefonie tussen computers in goede kwaliteit en met een eenvoudige gebuikersinterface. Het is ook mogelijk om tegen aantrekkelijke prijzen te bellen naar mobiele en huistelefoons.

http://www.iphox.com

 

Pilmo
Met Pilmo is er een nieuwe provider opgestaan die baanbrekend is in snelheid,
eenvoud en prijs. Pilmo biedt een totaal oplossing voor internet en bellen.

www.Pilmo.nl

 

Adaline
Adaline Nederland BV is een Nederlandse onderneming gevestigd in Hoofddorp met activiteiten op het gebied van ontwikkeling en exploitaite van Voice over IP systemen. Zij leveren kwaliteits Voice over IP diensten en apparatuur aan zowel de zakelijke als de consumenten markt. De combinatie van systeem- en Telecommunicatie kennis maakt het bedrijf tot de perfecte voor nieuwe generatie telecom diensten. Adaline levert de consumenten markt aantrekkelijke alternatieven voor VOIP telefonie

www.adaline.nl

 

StanaPhone
StanaPhone is een gratis service om te bellen via internet die erg makkelijk is in het gebruik.StanaPhone biedt gratis bellen binnen het StanaPhone netwerk. Waneer je andere telefoonnummers wilt bellen, moet hiervoor betaald worden.

http://www.stanaphone.com