Laatste Nieuws

Hacker claimt Skype-versleuteling te hebben gekraakt
08-07-2010

VoIP-telefonie groeit in Nederland
22-06-2010

Skype een maand gratis
24-06-2010

Fring sluit Skype af vanwege drukte door videobellen iPhone
19-06-2010

Google wil Global IP Solutions overnemen
18-05-2010

meer nieuws

 


Disclaimer

Gratis bellen!!

Met behulp van peer-to-peer software kunnen spraakverbindingen over het internet worden opgezet. De bestemmingen waarnaar gebeld kan worden is vaak beperkt. Vaak kan er niet naar een ander nummer dan een vast net nummer worden gebeld. Bij de gratis versie van Skype en MSN Messenger is communicatie alleen mogelijk als de ontvanger over deze zelfde software beschikt.

Met VoipBuster kan je ook echt gratis bellen. Helaas is er een limiet van 1 minuut aan het gespek verbonden en kan er alleen naar vaste net-nummers worden gebeld. Toch de moeite waard om te proberen!

 

Downloaden
VoipBuster en/of  andere peer 2 peer Voip software kan gratis worden  gedownload. Klik hier voor meer informatie over de verschillende programma's en om de programma's te downloaden.  

Met Skype kun je gratis bellen als de ontvanger ook skype heeft geinstalleerd. Maar het is ook mogelijk om naar vaste en mobiele nummers te bellen. Hiervoor moet je credits kopen. . Om zelf gebeld te worden moet je een vast bedrag per jaar betalen. Je krijgt 10 nummers. Je kan zelf beslissen wat voor een nummer het is. Als je veel met Amerika belt kan je een Amerikaans nummer krijgen waardoor de beller in Amerika alleen de kosten van een gesprek binnen Amerika hoeft te betalen. Skype is nog druk bezig om in meer landen nummers te kunnen aanvragen want momenteel is het nog niet mogelijk een Nederlands nummer te krijgen.
Voor meer informatie Klik hier.